GAME INMOBILIARIA Construcció Lleida Lleida

No sempre estem en el mateix moment ni en el mateix lloc, les situacions són canviants......... .Des GAME oferim una nova opció per a un dels sectors més rellevants de la nostra societat: els Sèniors .Els Sèniors, figura en el qual diverses generacions es donen suport, ens manifesten les seves pròpies necessitats: canvi d'habitatge, de ciutat, com gestionar el seu patrimoni, futurs projectes d'inversió amb la família......

Per aquesta raó neix GAME SENIOR, on vam analitzar diferents variables: socials, geogràfiques, econòmiques, patrimonials i fiscals. Amb un estudi previ i emprant les millors eines de valoració, oferim una visió global que ens permet buscar la millor solució per a cada client. Game Sènior, combina la tradició empresarial-familiar i la vinculació amb la nostra terra, tot això dins d'un marc de transparència i confiança.  Som especialistes en nua propietat.

Som promotora, constructora, gestora patrimonial i API. També realitzem reformes integrals, on el nostre equip d'interiorisme tractarà de complir els seus somnis.

Game Sènior vol estar a prop d'aquest sector, motor de la societat.

GAME SENIOR: UN BON PENSAMENT