GAME INMOBILIARIA Construcció Lleida Lleida

Barcelona Building Construmat tanca edició amb un 33% més d'expositors

31/05/2017

Barcelona, ​​26 maig (EFE) .- Barcelona Building Construmat, el saló internacional de la construcció de Barcelona, ​​ha tancat avui la seva vintena edició amb 800 empreses representades, un 33% més que en l'última edició, la del 2015. En un comunicat , Fira de Barcelona ha fet balanç d'aquest saló que va arrencar el dimarts 23 de maig i que en aquesta edició apostava per la innovació com a clau de futur per a aquest sector.

Fonts de l'organització han precisat a Efe que encara no disposen de dades definitives de visitants a aquest saló, encara que els dels últims dies mostraven un 15% d'augment respecte a l'edició anterior.

Impressores en 3D, drones, biomaterials o bé maons reciclats són algunes de les novetats que s'han pogut veure en aquest saló.

La presidenta de BBConstrumat i del grup Sorigué, Ana Vallés, ha destacat que el saló ha permès constatar "les bones sensacions d'un sector amb força per reprendre el creixement i apostar sense por per la innovació".

BBConstrumat també ha acollit un congrés sobre habitatge social, un sobre innovació i un tercer d'economia circular en què han participat 50 ponents i als quals han assistit un miler de persones. EFE

Llegir notícia original