GAME INMOBILIARIA Construcció Lleida Lleida

Zaha toca EL CEL a Pequín

L'estudi de la angloiraquiana ultima els detalls i mostra les més recents fotografies del gratacel Leeza SOHO de Pequín, un dels més de 30 projectes dels quals l'arquitecta va deixar inacabats.

07/09/2017

Pur desafiament arquitectònic, pura poesia visual. 100% Zaha Hadid. Un dels més espectaculars projectes que la faraona va deixar inacabats veurà la llum el 2018, però avança a bon ritme i al setembre arribarà a la seva alçada total de 207 metres. Parlem de la torre, Leeza Soho, una de les quatre construccions que Soho Xina va encarregar a l'equip de la angloiraquiana. Precisament ha estat el grup asiàtic el que ha revelat l'estat actual de la construcció, a través de la imatge sota aquestes línies.

Dues enormes torres que retorcen al voltant d'un atri a l'aire lliure que les uneix. L'atri, 190 metres d'alt, és el més alt del món i permet que el llum natural, les vistes i la temperatura siguin constants en l'interior de les oficines, botigues i habitatges de les dues construccions.

I per què dues torres? Perquè a la base de l'edifici, una línia de metro divideix diagonalment el pla: el gratacels acollirà un important intercanviador al barri de negocis de Lize. És el llegat de Zaha, una àgora modern i enlluernadora per abraçar a tots.