GAME INMOBILIARIA Construcció Lleida Lleida

Estiu 2017: les tendències més cool

Detalls amb look marí, catifes fresques, les fibres reines, els colors candy ... Aquí trobaràs tot tot el que necessites per convertir-te en el guru decoratiu del teu barri.

17/07/2017

No estàs acostumat a les càmeres?
Doncs veu entrenant perquè aquest estiu tu i la teva casa aneu a ser mainstream.
I és que aquí tens el més d'allò més del Summer 2017 i, créenos, atrapa.


Look mediterrani

Per look mediterrani en què penses? Just. Blanc i blau. Parets blanques, mobles d'obra emblanquinats, tèxtils i detalls en blanc i blau ... Què blau? Bones notícies: valen tots.

Però no només de blanc i blau viu el look mediterrani. També ho fa de la llum, de la simplicitat, dels materials naturals i, com no, dels detalls marins.



I parlant de blau ...

No només en tèxtils pots fer servir el blau. Està tan de moda que ho tenyeix tot, donant-li un aire més fresc i serè a casa teva. Blaveja peces com portes, armaris, revestiments, bigues, detalls ... Els resultats són tan espectaculars com els d'aquesta cuina.



Catifes fresquíiiiiisimas

No és el moment dels sòls nus. Ho és el de les catifes vegetals, ideals per a l'estiu perquè són fresques, regulen la humitat (perfectes per a cases de platja) i queden bé amb-to-do.



Però encara hi ha més en el regnat de les fibres ...

Perquè no només pots usar-les en catifes. Les fibres naturals quedaran perfectes en peces de mobiliari, complements que t'ajuden a organitzar (baguls, caixes, cistelles ...) i en detalls decoratius.
I si realment vols posar l'últim de l'últim, aposta per l'espart. De ser una fibra rude que quedava relegada a usos "de poble" a passat a decorar la casa amb molta personalitat. Una imatge per obrir boca ...



El Pantone de la calor

Si a tu el blau no és el color que més t'agrada ... tens moltes més opcions, no et creguis i és que l'estiu, com la primavera, és explosió colorista i aquest 2017 no podia ser diferent. La paleta de l'estiu té colors per a tots els gustos: n'hi ha enèrgics, vibrants, lluminosos i també relaxants, perfectes per baixar les revolucions quan el cos reclama una merescuda migdiada a la fresca. Aquest groc és un d'ells, però hi ha molts més!

I al costat dels tons més vius, també hi ha una altra gamma molt fresca i de moda: els candy colors. Tons pastís amb grans dosis de blanc, que els fa lluminosos i frescos. Clars, suaus i de tendència dolç, han sortit de les habitacions de nens -en les que van començar a reinar- per pintar tota la casa donant-li aire vintage.



Exteriors per gaudir del sol i de la lluna

Del sol, però a cobert. Les pèrgoles, les tries del material que les tries, són un must de les cases d'estiu. I no necessites un jardí enorme per tenir un. De fet, n'hi ha desmuntables des de 200 x 200 cm, tot i que les fixes solen mesurar a partir de 300 x 300 cm. ¿Aquestes mesures no et quadren? Sempre pots planificar-a mida, ajustant-la al centímetre a les necessitats de la teva terrassa o jardí. Aquí tens una idea amb sostre de buganvilla però si li dones un clic descobriràs moltes més.

Encara que, de vegades, el racó més senzill pot ser el més encantador i la pèrgola pot ser una senzilla enfiladissa, o un arbre amb llargues branques o l'ombra d'un pati interior ... És qüestió de triar peces còmodes, tèxtils amb llum i envoltar-te de plantes que et facin sentir en el teu paradís particular. Una moda, aquesta, que mai, mai passa.