GAME INMOBILIARIA Construcció Lleida Lleida

Ikea, que m'ho lleven de les MANS

27/10/2016


Per celebrar el seu XX aniversari a Espanya, el gegant suec es fa petit i cèntric. A Madrid i Barcelona (i només per uns dies) pots caçar les seves tan impronunciables com a necessaris productes.

- Doncs trenta euros m'ha costat.
- De debò? (Amb ulls com plats Färgrik)
- Però clar, entre els bols Helighet i el saler i pebrer Björksnäs.
- Doncs vaig estar a l'Ikea ​​d'Alcorcón i no hi havia res d'això.

Lògic, aquestes són dues de les edicions limitades que el ven el gegant suec, que s'ha fet petit, en els seus tienditas que ha muntat a El Rastre i El Born. Avís: són locals pop up, pel que els fanàtics dels seus productes han de alleugerir i organitzar-se, la de Madrid estarà oberta fins al proper dia 30 i la de de Barcelona fins al 29. Concretament la de la capital està al carrer Sant Gaietà, 5, i la de la Ciutat Comtal estarà al carrer Comerç, 17, a la zona del Born.

Amb aquestes inauguracions Ikea celebra les seves dues dècades al nostre país, el que ens ha fet capaços de pronunciar Hemnes o Lämplig sense tenir ni idea del que diem. Com també que al món hi hagi tants sofàs Klippan en llars espanyols com per omplir 1.180 sales de cinema o prestatgeries Billy com per guardar els llibres de 214 Biblioteques nacionals. Doncs sí que se'ns dóna bé fer-nos els suecs.

llegir notícia