GAME INMOBILIARIA Construcció Lleida Lleida

El més nou sobre decoració de la Fira del moble de Milà

Els últims manaments en decoració

12/06/2019

Ho hem vist i ho hem tocat. El disseny manté la seva carrera imparable i la Fira del moble de Milà és el seu millor aparador. Les tendències marquen noves rutes amb innovacions tecnològiques i revisions hits del segle XX. Els sofàs es converteixen en llits de dia, els llums i els seus leds es transporten com a nous llums d'oli i els armaris incorporen sistemes que renoven l'aire per eliminar olors i bacteris. Et donem les claus per posar-te al dia.

1. SOFÀS ALTA COSTURA

Els sofàs es converteixen en llits de dia. Són modulars perquè els donis la forma que et vingui de gust, es pinten amb corbes, no es conceben sense chaise longue incorporada i pots donar-li l'ample, el llarg, la profunditat i la tela que triïs. Aquest és el cas del model West Side de Poliform, dissenyat per Jean-Marie Massaud. Porta el seu illa per dormir migdiades reconfortants, pot entapissar amb tela o cuir, incorporar braços o no ...

2. BUTAQUES AMB SUPORT DE REIXA

I per reixeta s'entén fusta, fibra vegetal o sintètica. El cas és diferenciar el respatller del seient. Apostem per la butaca Ortigia de Flexform. Es pot triar en fusta de noguera o freixe amb seient encoixinat, amb o sense reposabraços, amb seient de tela o pell i un suport de cuir trenat a mà. Pots afegir-reposapeus.

3. LLUMS EXTENSIBLES

T'imagines? Un tub de llum flexible que recorre el teu passadís, el teu sostre o la teva paret amb la forma que vulguis i la longitud que decideixis. Ho vam veure en Artemid i amb la seva nova La Línia: un tub de llum de cinc metres, flexible, capaç de retorçar i adaptar l'espai segons les teves necessitats. Funciona fins i tot en condicions extremes de temperatura, en interior o exterior.

Artemide, a més, va exposar el seu nou sistema Geo Li Fi, pel qual es transmeten dades a través de la llum, amb tan sols exposar davant ella -i sense cap tipus de obstacles- teu smartphone o la teva tauleta.

4. ARMARIS AMB AIRE NET I SENSE OLORS

Una revolució que companyies com Lema amb el seu sistema de neteja d'aire acaba d'incorporar als seus armaris. Desinfecta roba, calçat i qualsevol altre objecte contingut a l'interior, reciclant bacteris i al·lèrgens que utilitza nanotecnologia i un llum UV especial per generar dins de l'armari una reacció fotoquímica que destrueix els bacteris, les olors i la floridura, elimina més del 90% de les males olors que emanen de la roba i el calçat emmagatzemats, en tela i en cuir. Es la a la part superior i funciona en cicles que duren de 2 a 8 hores, accionats per un interruptor.

5. TOT ÉS DE PEDRA

Bé, no tot, però sí les superfícies de taules de menjador, auxiliars i centre. La pedra en les seves diferents versions és l'autèntica protagonista i, a més, es busca fer-la extensible (en el cas de la taula de menjador) per poder augmentar o disminuir la seva grandària. Ens va agradar especialment el model Henry de Poliform dissenyada per Emmanuel Gallina. Té sis diferents acabats en marbre i vidre, i és extensible.

6. MODA I DECO, UN IDIL·LI QUE FUNCIONA

Es adoren. Les marques de moda ja van descobrir fa temps que la decoració era un bon partit. Així, cada vegada més firmes fashion presenten la seva línia deco amb rotund èxit. Armani, Bluemarine, Fendi o Dolce & Gabbana són algunes de les que triomfen. En aquest cas, et presentem la botiga que Gucci ha obert al barri d'or de Milà (19 de la Via Sant Spirito). Atempta perquè només estarà oberta fins a finals de juny.

notícia original